Tietoa

reuna1

Beeflandin luomutuotanto on avointa ja vastuullista. Terve ja hyvinvoiva elän tuottaa mielihyvää meille kasvattajille. On ilo työskennellä hyvinvoivien eläimien parissa ja seurata eläimiä. Palkintona siitä voimme seistä tuotteemme takana ja tarjota laadukasta pihvilihaa teille.

Beefland.fi toimii näin

Pihvikarja kasvatetaan tilallamme Lihulassa, Eestissä. Eläimet teurastetaan, leikataan ja pakataan luomuhyväksytyssä pienteurastamossa Märjamaalla Eestissä. Lihat pakataan vakuumipakkauksiin. Pakattu luomuliha kuljetetaan kylmäkuljetusautolla Suomeen. Tuote on asiakkaalla kahdessa vuorokaudessa pakkauksesta.

Tuotteen koot verkkokaupassa alkavat 5 kilosta. Kymmenen kilon lihalaatikko koostuu 0,5 – 2 kilon lihapaketeista. Jos 5 kiloa tuntuu paljolta, lihapaketin pystyy jakamaan esimerkiksi ystävän tai naapurin kanssa. Lihat ovat osittain raakakypsytettyjä. Lihat raakakypsyvät viikon ennen leikkuuta. Tämä ei täysin riitä, raakakypsytystä tulisi jatkaa jääkaapissa kaksi viikkoa jonka jälkeen lihan voi käyttää tai pakastaa. Lihoja voi myös leikata pienemmiksi ja pakata uudestaan pakastus pussiin tms. jos ne tuntuvat liian isoilta. Jauheliha on tuoretta. Jauheliha tulee käyttää tai pakastaa heti. Jauhelihaa myymme myös pienimmissä 5 kg erissä.

Tilaus tehdään verkkokaupassa. Valitut tuotteet siirtyvät ostoskoriin jonka jälkeen voit siirtyä kassalle. Maksutavat ovat verkkopankki ja luottokortti. Saat maksettuasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilaus toimitetaan verkkokaupan tuotteessa ilmoitettuna toimituspäivänä ja aikana. On esiarvoisen tärkeää että olet vastaanottamassa tuotetta sovittuna aikana, koska kyseessä on helposti pilaantuva tuote. Emme voi jättää lihoja ”ovelle”.

Tervetuloa tutustumaan myös tilamme kuvagalleriaan.